h

Uitslag vraag van de maand - een buitenzwembad in Gorinchem

1 september 2006

Uitslag vraag van de maand - een buitenzwembad in Gorinchem

Vanaf 23 augustus t/m 31 augustus 2006 hebben 75 bezoekers van onze site de moeite genomen om hun mening te geven over de vraag van de maand augustus : het buitenzwembad te Gorinchem moet er komen wel/niet/ geen mening ondanks de stek gestegen kosten....

75 stemmen en dit is de uitslag (uiteraard niet wetenschappelijk en geen betrouwbaarheid/ nauwkeurigheid of kromme van Gauss)

- 17 % van de stemmers is van mening dat een zwembad er ongeacht de kosten moet komen....
- 81 % van de stemmers is van mening dat het voor enkele weken per jaar te kostbaar is geworden
- 2 % heeft geen mening of weet het niet

Zonder wetenschappelijke onderbouwing kunnen we toch wel zeggen dat het merendeel van de stemmers (onze achterban ???) de SP mening van 31 augustus ondersteunt. Zoals bekend zijn wie niet tegen een buitenbad maar voor een buitenbad tegen aanvaardbare kosten zodat ook andere verenigingen kunnen profiteren van de opbrengsten van de Mollenburggronden.

U bent hier