h

Zal hier het geld van Gorcum dan naar toe gaan ?

8 juli 2006

Zal hier het geld van Gorcum dan naar toe gaan ?

Het lijkt zo goed te gaan met velen in Gorcum. Geld over uit 2005 en ook de toekomst ziet er financieel nog aardig uit. Maar dat kan snel veranderen ....

als de Nieuwe Hoven open zal moeten. De minister wil uiteindelijk van het gezeur van Gorcum af zijn en zal een beslissing nemen. Een onomkeerbare beslissing ? Ja mogelijk wel. Het zou dus kunnen zijn dat er besloten wordt om de Nieuwe Hoven te laten zoals die is. Of.... de Nieuwe Hoven tweezijdig open te stellen. Let wel... ook de SP wil dat Gorcum goed bereikbaar is. Maar wij hebben de volgende uitgangspunten :

- het mag niet te veel kosten
- het moet een oplossing zijn, geen verplaatsing van het probleem
- het moet een veilige oplossing zijn

Dus als het 4 of 5 miljoen zou gaan kosten zijn de burgers van Gorcum de komende jaren de klos, en door het niet vaststellen van een bestemmingsreserve Sociaal Gezicht Gorinchem waarschijnlijk de minder verdienende burgers nog meer.

U bent hier