h

Uitslag van de vraag "Gorcum is een sociale gemeente

12 juli 2006

Uitslag van de vraag "Gorcum is een sociale gemeente

"De vraag van de afgelopen week was "is Gorcum een sociale gemeente ?"

Dit met het oog op het behandelen van de financiele zaken op 6 juli jl. in de gemeenteraadsvergadering. Het aantal stemmen was waarschijnlijk door de vakantie gering. In de afgelopen week hebben 55 mensen hun stem uitgebracht. Naast het feit dat stemmen via Internet nooit respresentatief is (niet iedereen heeft Internet en is geinteresseerd in politiek) is dit aantal stemmen ook te laag voor "harde " conclusies. Een voorzichtige conclusie kan wel worden gegeven 65 % van de stemmers is van mening dat Gorucm niet sociaal is. 18 % vind het voldoende en 11 % geeft aan goed. De overige 6% had geen mening.

Het merendeel is dus duidelijk. Gorcum is niet sociaal.

U bent hier