h

Bewoners Van Zomerenlaan overtuigen directies

8 juli 2006

Bewoners Van Zomerenlaan overtuigen directies

Vandaag ontvingen de bewoners van de Van Zomerenlaan e.o. nieuws. En we zien dat actievoeren en uitleggen waarom deze goedkope en veelal goede woningen zeker niet op korte termijn mogen worden gesloopt hebben geholpen.

De uitslag is gunstig. Sloop is nog lang niet aan de orde. Door de SP wordt dit als een overwinning voor- en door de bewoners ervaren. De directies van zowel Bevo en Palissade hebben naar de argumenten van de bewoners(commissie) geluisterd. Waarvoor dank.

Bewoners gefeliciteerd !!! U kunt als u dat wilt blijven wonen in uw prettige woning die redelijk betaalbaar blijft, gedwongen verhuizen is de komende jaren niet aan de orde.

Lees de brief via onderstaande link

U bent hier