h

We zijn boeiend.info vergeten

21 juni 2006

We zijn boeiend.info vergeten

Gisteren werden we attent gemaakt op het feit dat we boeiend.info waren vergeten in onze bespreking van (politieke) internetsites op deze site (zie nieuws van 10 juni De Internetsite zegt iets)

Dat was natuurlijk niet de bedoeling.

link 1
Dus vandaag maar eens direct een "foto" genomen om de actualiteit vast te leggen. Helaas viel dat ook tegen. Op de openings (overigens is boeiend.info niet te openen met de populaire webbrowser Firefox) en op de actueel pagina is het laatste actuele nieuws nieuws van 17 april 2006.

link 2 en link 3
Ook opvallend is op de actueel pagina de vraag "wat zou jij in Gorcum willen veranderen". Als je dit aanklikt kom je uit bij een verzoek van Pierre Schefferlie (PvdA), omdat er deze maand (wanneer dan ?) het jeugdbeleid wordt besproken, je wensen in te dienen. Hoezo kom je uit bij de PvdA? Waarom niet bij de gemeente ? En waarom niet bij andere politieke partijen.

link 4
Een link naar de eigenaar van boeiend.info. Opmerkelijk is dat de eigenaar niet de gemeente Gorinchem is maar een particulier uit Gorcum.

link 5
En onderaan deze pagina naar de huidige situatie van boeiend.info (als u werkt met Firefox,naar menu "Extra" en daarna naar "Deze pagina altijd in IE bekijken"

op foto klikken voor vergroting !

U bent hier