h

Risicokaart Zuid Holland Zuid

30 juni 2006

Risicokaart Zuid Holland Zuid

De risicokaart van de Provincie Zuid-Holland is verschenen.
Waar staan in uw omgeving risicovolle bedrijven, installaties e.d ?.

De Risicokaart bevat informatie over risico’s, zoals ongevallen met brandbare, explosieve en giftige stoffen, grote branden of verstoring van de openbare orde. De gegevens op de kaart zijn afkomstig van gemeenten, provincies en het Rijk.

Van de kaartenmakers: De risicokaart is nog niet volledig. In de komende periode worden nog gegevens toegevoegd of aangevuld.

van de SP: voorzover aan de kleur van de kaart te zien is Gorinchem volledig. echter wij missen de CCA fabriek aan de Arkelsedijk. Naar onze mening nog steeds de risicovolste plaats van Gorinchem. Of hebben we het mis?

U bent hier