h

De Internetsite zegt iets ...

10 juni 2006

De Internetsite zegt iets ...

Het nut van een website in- en voor politiek Gorcum. U bent op deze website gekomen om informatie te vinden over de SP en haar standpunten. U verwacht dat de site redelijk actueel is. Makkelijk te bekijken etc.... Terecht dat u deze verwachtingen heeft.

Wij hopen dat uw verwachten uitkomen en u binnen afzienbare tijd weer terugkomt om de nieuwste weekbrief van de voorzitter te lezen. Als uw verwachtingen niet uitkomen, omdat de site niet gemakkelijk toegankelijk vindt, vol met oud nieuws staat, zelden wordt bijgewerkt dan zult u niet meer terugkomen.

Echter... vaak geeft dan de webmaster / in dit geval de politieke partij aan dat de burgers niet geinteresseerd zijn in politiek. We hebben tenslotte een site en als die niet goed bezocht wordt komt dat door geen interesse. De burgers van Gorinchem vinden alles goed gaan in de gemeente en hebben daarom geen interesse.

Ja, ja. Wij als SP denken daar toch iets anders over. De politiek moet naar de mensen toe. Natuurlijk door ze aan te spreken, natuurlijk door het doorgeven van hun standpunten in de gemeenteraad en via de pers, maar ook via Internet. 75 % van alle Nederlanders heeft Internet en surft wat af, mogelijk ook naar politieke informatie over hun woonplaats.

En wat vinden ze dan in Gorinchem.?
Ga hiervoor naar de link van 28 mei jl. U ziet daar de situatie op die dag. Bijna 3 maanden na de verkiezingen voor de gemeenteraad.

Verder kunt u vanaf deze site rechtstreeks naar de huidige sites zoals ze er vandaag uitzien van de politeke partijen en van de gemeente Gorinchem.

---------------------------

U bent hier