h

Eva Dansen in de Elzenhof

15 oktober 2014

Eva Dansen in de Elzenhof

Ruim een week geleden werd in een column in AD Rivierenland de indruk gewekt dat de “socialistische wethouder van buurthuizen” geen belangstelling had voor een bijeenkomst over de toekomst van de Elzenhof.

Niets is minder waar, dat heeft ook de betreffende columnist begrepen. Op zijn Facebook pagina heeft hij inmiddels aangegeven, dat het verwijt onterecht was, omdat de organisatoren van een bijeenkomst over dat onderwerp de datum ruim een week vervroegd hadden. De kans dat een “hardwerkende socialistische wethouder” dat in haar agenda kan oplossen is minimaal. Dat gold overigens voor meer (politiek) actieve mensen in de stad.

Op zaterdag, 11 oktober was Eva Dansen er dus wel, voor de opening van een demonstratie-avond van de Cirkel Dalem over “mediumschap”.

In haar openingsspeech benadrukte ze voor een volle zaal het belang van dorps- en buurthuizen voor onze gemeenschap. Met citaten van Shakespeare en uit de Bijbel zette ze de avond in een breder historisch en cultureel kader en wenste de aanwezigen een goede en leerzame avond toe.

Reactie toevoegen

U bent hier